Vapaaehtoisille erilaisia pestejä

Mahtava joukkomme mahdollistaa kesäproduktioiden toteutumisen. Tule mukaan! Meitä on vuosittain mukana noin 70 ihmistä, joista noin puolet ovat muita kuin näyttelijöitä. Kukin tekee sen verran vapaaehtoistyötä kuin omaan elämään sopii, kertaluonteisesti tai useamman kerran, ennen esityskautta tai sen aikana. Kiva tapa päästä teatterin tunnelmaan! Vastaa viestiin, niin katsotaan mitä homma kohdallasi voisi olla. Saa vinkata kaverillekin.

Akuuteimmat tarpeet:

Markkinointitiimin vahvistus. Hyvä paikka oppia uutta, konkaritkin tervetulleita!

Puvustustiimi tarvitsee apua: tarjolla kaikkea mielenkiintoista mm. pientä ja isompaa ompelemista.

Haluatko somettaa, blogata, vlogata, viserrellä, facebookailla tai ottaa kuvia? Luodaan tiimi, tehdään kimpassa suunnitelma ja aloitetaan heti.

– Pysyykö vasara kädessä? Lavasteiden rakentajat tarvitsevat heti keväällä apuasi.

Ei niin pientä tarjousta, ettemme sitä arvostaisi <3. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan: veikkolankartanoteatteri@gmail.com

Liity jäseneksi

Yhteisöllisyys on Kartanoteatterin toiminnan perusta. Tervetuloa mukaan tapaamaan uusia ihmisiä, tekemään teatteria ja vaikuttamaan kylän hyvinvointiin.

Veikkolan kartanoteatterin jäsenmaksu vuonna 2018 on 10 €/hlö, kannatusjäsenyys 50 €.

Yhdistyksen tilinumero on FI70 5297 4520 0333 85 (Länsi-Uudenmaan Osuuspankki). Pyydämme käyttämään jäsenmaksua maksaessasi viitenumeroa 1850.

Näyttelemisen lisäksi teatterissa on tarjolla yhteistä tekemistä esimerkiksi puvustuksessa, markkinoinnissa, lipunmyynnissä ja liikenteenohjauksessa. Ota yhteyttä, nykäise hihasta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen veikkolankartanoteatteri@gmail.com

Koulutukset

Veikkolan Kartanoteatteri järjestää syksyisin ja talvisin teatterikoulutusta sekä pienimuotoisia musiikki- ja teatteriesityksiä. Koulutuksen aiheina ovat olleet muun muassa commedia dell’arte, ilmaisutaito, nukketeatteri ja tarinateatteri. Kursseilla on tutkittu näyttelijän ilmaisukeinoja: liikkumista, puhetta ja improvisaatiota.

Yhdessä teatteriin

Teatteriesityksen katsominen yhdessä on osa koulutustamme. Esityksen jälkeen pohdimme näkemäämme jossakin kulman kuppilassa.

Myös puolisot, ystävät ja tukijat ovat tervetulleita mukaan. Olemme käyneet porukalla esimerkiksi Espoon kaupunginteatterissa, Suomen Kansallisteatterissa, Masalan nuorisoteatterissa, Ryhmäteatterissa ja Suomenlinnan kesäteatterissa. Kerro meille toiveesi, minkä esityksen haluaisit nähdä.

Muita tapahtumia

Vuosittain pidettävässä syysseminaarissa puhutaan menneestä ja ideoidaan tulevaa. Kaikille avoin syysseminaari on hyvä tapa tulla mukaan, tutustua ihmisiin ja toimintaan.

Itsenäisyyspäivänä järjestämme Eerikinkartanossa perinteisen juhlan. Kartanon kaunis sali tarjoaa juhlavat puitteet ohjelmalle, joka esittelee syksyn koulutuksen satoa. Kartanoteatteri osallistuu moniin veikkolalaisiin tapahtumiin yhteistyökumppaneidensa kanssa (esimerkiksi kirjasto, Lions Club, Veikkolan kyläyhdistys).

Yhteystiedot

Veikkolan Kartanoteatteriyhdistys ry
veikkolankartanoteatteri@gmail.com