Kesä 2019 – riemukesä

Jälleen uusi kantaesitys: MITÄ HEL&%#TIÄ SINÄ SIINÄ SEISOT!

Käsikirjoitus Teemu Raita
Ohjaus Eija Ahvo

Näytelmä on humoristinen musiikkinäytelmä talon rakentamisesta, rajapalavereista ja kunnan rakennuspolitiikasta – liito-oravia ja Karjalasta tuotuja ruusuja unohtamatta. Tapahtuu Veikkolassa.

Ensimmäinen lukuharjoitus oli 14.1.2019 Eerikinkartanolla.

Käsikirjoittaja ja ohjaaja ovat tehneet jo roolivalinnat, mutta tilanne hieman elää, joten kun kiinnostut, kannattaa ottaa yhteyttä ohjaajaan. Erityisesti miehiä vielä kaivataan.

Tule mukaan! Vapaaehtoishommia löytyy monenlaisia. Jos / kun on kysyttävää niin lähetä viestiä.

Tehdään kesästä 2019 ikimuistoinen, hersyvä ja laulunraikas tapahtuma Navalan puistoon!

Terveisin Eija
0500 416 010

Vapaaehtoisille erilaisia pestejä

Mahtava joukkomme mahdollistaa kesäproduktioiden toteutumisen. Tule mukaan! Meitä on vuosittain mukana noin 70 ihmistä, joista noin puolet ovat muita kuin näyttelijöitä. Kukin tekee sen verran vapaaehtoistyötä kuin omaan elämään sopii, kertaluonteisesti tai useamman kerran, ennen esityskautta tai sen aikana. Tämä on kiva tapa päästä teatterin tunnelmaan!
Vastaa viestiin, niin katsotaan mitä homma kohdallasi voisi olla. Saa vinkata kaverillekin.

Akuuteimmat tarpeet:

Markkinointitiimin vahvistus. Hyvä paikka oppia uutta, konkaritkin tervetulleita!

Puvustustiimi tarvitsee apua: tarjolla kaikkea mielenkiintoista mm. pientä ja isompaa ompelemista.

Haluatko somettaa, blogata, vlogata, viserrellä, facebookailla tai ottaa kuvia? Luodaan tiimi, tehdään kimpassa suunnitelma ja aloitetaan heti.

– Pysyykö vasara kädessä? Lavasteiden rakentajat tarvitsevat heti keväällä apuasi.

– Nopeat, kylmähermoiset: liikenteenohjaus- ja makkaranpaistoporukka saattaa kaivata apuasi.

Ei niin pientä tarjousta, ettemme sitä arvostaisi <3. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan: veikkolankartanoteatteri@gmail.com

Liity jäseneksi

Yhteisöllisyys on Kartanoteatterin toiminnan perusta. Tervetuloa mukaan tapaamaan uusia ihmisiä, tekemään teatteria ja vaikuttamaan paitsi omaan, myös kylän hyvinvointiin.

Veikkolan kartanoteatterin jäsenmaksu vuonna 2019 on 10 €/hlö, kannatusjäsenyys 50 €.

Yhdistyksen tilinumero on FI70 5297 4520 0333 85 (Länsi-Uudenmaan Osuuspankki). Pyydämme käyttämään jäsenmaksua maksaessasi viitenumeroa 20200.

Näyttelemisen lisäksi teatterissa on tarjolla yhteistä tekemistä esimerkiksi puvustuksessa, markkinoinnissa, lipunmyynnissä, lavasterakentamisessa/purussa ja liikenteenohjauksessa. Ota yhteyttä, nykäise hihasta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen veikkolankartanoteatteri@gmail.com

Koulutukset

Veikkolan Kartanoteatteri järjestää syksyisin ja talvisin teatterikoulutusta sekä pienimuotoisia musiikki- ja teatteriesityksiä. Koulutuksen aiheina ovat olleet muun muassa commedia dell’arte, ilmaisutaito, nukketeatteri ja tarinateatteri. Kursseilla on tutkittu näyttelijän ilmaisukeinoja: liikkumista, puhetta ja improvisaatiota.

Yhdessä teatteriin

Teatteriesityksen katsominen yhdessä on osa koulutustamme. Esityksen jälkeen pohdimme näkemäämme jossakin kulman kuppilassa.

Myös puolisot, ystävät ja tukijat ovat tervetulleita mukaan. Olemme käyneet porukalla esimerkiksi Helsingin teattereissa, Espoon kaupunginteatterissa, Masalan nuorisoteatterissa ja kesäteattereissa. Kerro meille toiveesi, minkä esityksen haluaisit nähdä!

Muita tapahtumia

Vuosittain pidettävässä Syyskohtauksessa puhutaan menneestä ja ideoidaan tulevaa. Kaikille avoin syysseminaari on hyvä tapa tulla mukaan, tutustua ihmisiin ja toimintaan.

Itsenäisyyspäivää juhlimme jommassa kummassa Veikkolan kartanoista. Kartanoteatteri osallistuu moniin veikkolalaisiin tapahtumiin yhteistyökumppaneidensa kanssa (esimerkiksi Kirjaston ystävät, Lions Club ja Veikkolan kyläyhdistys).

Yhteystiedot

Veikkolan Kartanoteatteriyhdistys ry
veikkolankartanoteatteri@gmail.com

Vuosikokous

Veikkolan Kartanoteatterin vuosikokous pidetään torstaina 7.3.2019 kello 18.30  Ravintola Med-Lifessa.

Esillä on säännöissä mainitut vuosikokousasiat ja uuden hallituksen nimeäminen.

Tervetuloa sekä vanhat että uudet jäsenet!

Hallitus